Telia-SM Pimpel, 2017

18Vi, SFK Trekroken, fick uppdraget att arrangera Telia-SM Pimpel 2017, som skulle avgöras d. 11 mars. Och utan att överdriva, så var mina nerver hårt ansatta, främst beroende på vädrets makter, med en massa plussgrader ett par veckor innan det var dags. Helgen innan var isen inte gångbar för tävlingsfiske, för att direkt efter den helgen frysa till ordentligt i några dagar, vilket gjorde att vi kunde säkra upp isen inför våra åtaganden, innefattande dels Telia-SM samt Familje / Friskvårdsdagen gentemot Billerudkorsnäs.

Stort tack till alla er medlemmar, som ställt upp i stort och smått.

Tack Telia för förtroendet att arrangera erat SM-Pimpel 2017

Resultatlistan finns nu inne på sidan, och ni ser den lättast HÄR

Resultatsammanställningen från Familje / Friskvårdsdagen kommer in under morgondagen, när den är renskriven.

Tävl.ledare Kalle Abresparr