En minst sagt blåsväderdag på isen…..l..

I dag fiskade vi på Säveln, där den fjärde Pimpel-Cup tävlingen skulle avgöras.

Dagen startade i riktig motvind, på alla sätt och vis, nedfallna träd, vilket innebar ett sökande efter någon med tillgång till motorsåg, med förhoppningen att vägen skulle bli framkomlig inom rimlig tid.
Det tog ett litet tag, innan vi fick tag på den som äger skogen i fråga, som givetvis ställde upp till vår undsättning.
Stort tack för den hjälpen.

Till slut blev så vägen framkomlig, och vi kunde i lagom tid för utgång ha allt klart, så att vi ändå fick fyra timmars tävlingstid, allt enl. program. Hur som helst, så blev vi 28 till start, där Andreas N. Möller fixade dagens totalseger med 7125 gr.
Stort Grattis till den här segern.

Komplett resultatlista finns nu inne på sidan.

Så gör även Pimpel-Cup resultatet, som ställningen är efter fjärde deltävlingen.