Nya datum för DM-CUP 4 och DM-CUP 5. OBS !

Nya datum för DM-CUP 4 och DM-CUP 5.

På grund av det myckna regnandet med därtill tillhörande smältvatten och tillflöden till sjöarna har vi idag tagit beslut att tidigarelägga DM-CUP 4 till Söndagen den 10/3 och DM-CUP 5 till Söndagen den 17/3.

Ytterligare information om respektive tävlingar kommer i separata inlägg.

Hälsningar

Kenneth


Hej,

Som det ser ut i nuläget kommer DM-CUP 4 att arrangeras av Åmotfors AFKT Söndagen den 10/3 på Bysjön med ett nytt ställe för ut och ingång.

Om inte Bysjön har hållbar is kommer ny sjö att kollas.

Isläget på Bysjön kommer att kontrolleras under Onsdagen och utifrån utfall av kontroll kommer beslut att tas om tävling kan hållas där.

Om annan sjö beslutas kommer information att lämnas senast på Fredag vart tävlingen kommer att genomföras, jag kommer att lägga ut på Facebooksidan samt skicka mail till alla er lika detta mail så fort jag har info.

Jag vet att vissa tänker att tiodagarsregeln inte kommer att hållas men detta är extremläge och vi har att välja mellan att göra så här eller ställa in och vi har valt att detta är det bästa för närvarande.

Hälsningar

Kenneth


Mer info så fort vi får den samma.