Ett par resultat……

I fredags, d. 6 januari var det dags för den traditionella “Klubbkampen” en kombinerad tävling innehållande både individuella prestationer samt Lag, då gällande de Värmländska klubbarna, där de 5 högsta vikterna från respektive klubb bildar lagresultatet, och den segrande klubben får som pris, att arrangera nästa års Klubbkamp.

I år visade sig SFK Trekroken (Vi alltså) vara vassast.
Stort grattis till Lagsegern, Ingemar Alfredsson, Kjell-Ove Jensen, Leena Varis, Tomas Olsson och Kristian Bergström.


I dag d. 8 januari var det dags att starta upp vår pimpelserie i klubben, och som vi gjort ett antal år nu, kör vi den öppen för alla fiskesugna. Detta innebär ju att vi blir några fler som tävlar om dagens prisbord, samtidigt som våra medlemmar plockar poäng till serieresultatet.

Dagens övning blev från start en prövning, vattnet i fråga brukar vara relativt svårfiskat, och känslan var ju inte bättre eftersom dagarna innan vräkte snön ner, för att övergå i ett rejält kraftigt regn dygnet innan i dag.

Men vi fick se sjön från en helt annan sida i dag, visserligen inga supervikter, men bra mycket bättre än förväntat, och även jämfört med hur den brukar leverera.

Vi gratulerar Tarmo Kokko till dagens totalseger.

Samtliga tävlingsresultat finns nu inne på sidan, länkar finns här nedanför:

Klubbkampen på Näsrämmen

Billingen samt klubbserien Som ställningen är efter första tävlingen.