Så gick det i dag på Bredvisten.

Dagens Totalsegrare

Dagens tävling, lockade 95 pimpelfiskare till start på Bredvisten, där vädergudarna bjöd på riktigt kylslaget väder, i stort sett vindstilla, OCH en hel del sol.

Däremot visade sig sjöns inneboende Abborrar vara riktigt svårflörtade, vilket resulterade i rejält låga vikter. Dock visade det sig att i stort sett samtliga deltagare fick något i alla fall att väga in, vilket i sin tur innebär att vi nu har ett resultat, och vi Gratulerar P-O-Edvardsson till dagens högsta vikt.

Den här tävlingen betyder även att vi nu startat upp vinterns DM Cup i Värmland

Tävlingen ingår även som dag 1 i den Öppna Grumscupen 2023, där den Dam och Herre som fixar högst poäng över två dagar, tar hem extrapriset för respektive prestation. Hur det går där….ja det vet vi först efter morgondagens tävling på Busjön. ( Samma startområde/parkering som i dag, men en annan sjö)

Dagens resultatlista finns nu inne på sidan.

Vi ses i morgon !