Dagens ”Onsdagspimpel”

Ja, så kan det vara, vädrets makter kan man ju inte bemästra……… åkte till Fiskevik i går (tisdag) för att köra upp lite spår för att underlätta förflyttningsmöjligheten på sjön, detta beroende på en massa snö och en del vatten därunder.

Så är vi framme till dagens planerade tävling, på väg dit satt jag och funderade på att det förmodligen skulle bli lite manfall, p.g.a. det snöoväder som dragit in över oss.
Väl framme konstaterade jag att i alla fall 1 bil fanns på parkeringen, vi tog ett snack, och satt en bra stund utan att någon mer dök upp, klockan drog sig mot 09,00 innan de två bestämde sig för att dra hem i stället för att sitta i bilen, snövädret tilltog ju i styrka också.

Tänkte att jag får väl sitta kvar, i alla fall tills starten skulle gå, bara utifallatt …….. Fem minuter över nio, då kom Jan….vi tog ett snack, varefter även han hoppade tävlingsmomentet och vände hemåt.

Precis när Jan åkt, ja då kom Alf, som nog hade anat ett litet bortfall av deltagare, dock inte så totalt.

Därefter ca. 12 minuter över nio kom Micke, som vi får utse till dagens totalsegrare i denna ICKETÄVLING, då han i alla fall skulle göra ett tappert försök att hitta de randiga innan han skulle vända om och ratta bilen hemåt igen.

SÅ kan det gå ibland ……………. Men vi gör väl ett nytt försök igen någonstans, nästa onsdag.

Återkommer med plats senast måndag.