Äntligen är resultatlistan från i går på plats.

10

I går, onsdagen d. 11 april, var det dags för den sista ”Onsdagspimpeln” för den här vintern.

Fick klart allt som skulle fixas ca. 02,00 natten innan, och klockan ringde 05,00 för tanken var att vara på plats lite tidigare än vanligt, eftersom jag kände att en extra koll på isen, och då framför allt inloppet i sjön, var på sin plats, med tanke på väderförhållandena dagarna innan.
Konstaterade att den avrisning som jag gjorde på lördagen inte räckte till, utan behövde flyttas ett 100 talet meter, beroende på att kärnan i isen hade försvunnit helt inom det området.
När så justeringen av den avrisningen var färdig, och jag kom i land, då hade redan ett antal tävlingssugna anlänt ….….. onsdagens prognoser hade ju lovat vackert väder, någon –grad på morgonen och upp mot +10 fram på dagen, riktigt fint vårfiskeväder med andra ord …….. Och vi blev till slut 60 till start, där 59 fullföljde hela dagen, och därmed hade en fångst att väga in.

I vanlig ordning, allt enl. tradition, så tändes grillen, lagom till tävlingsslutet, eftersom vi skulle grilla någon hamburgare, och/eller korv, att avnjutas i glada vänners sällskap, varefter invägning startade, och vi fick fram ett resultat.

Peter Eriksson och Finn Arne Gammeltorp, var de två som lyckades tillsammans ta hem segern med hela 7265gr. Stort Grattis till den segern.

12

Kristian Bergström fick dagens största, vilken vägdes till 1423gr.
Grattis till nytt personrekord.

Resultatlistan finns nu på hemsidan, och som vanligt ser ni den direkt HÄR 


 

Vidare vill jag passa på att tacka alla er som deltar i ”Onsdagspimpeln” för att ni är med, för utan er blir det ju ingenting.

Stort tack för överraskningen i går, den omtanken värmer.
Ha nu en riktigt fin sommar.

Kalle