Vi har ett resultat !!!!!!!!!!

I dag var det dags för den femte deltävlingen i vår 7-dagars 2-mannalag serie, och tävlingsarenan var Byälven i Säffle.

Vädergudarna hade bestämt sig för att NU fick det minsann vara slut på finvädret, och även att det varit för torrt länge nu, så de bjöd på ihållande regn den här gången…..och regn blev det, närmare bestämt dryga 70 millimeter under dagen och kvällen.

Så det blev en blöt och kall tillställning, med ett fiske som visade sig vara riktigt segt.

Trots förhållandena, så har vi ändå ett resultat att redovisa, där Per Erik Wallander och Alf Höglund lyckades bäst, och fixade en seger i kväll.
Stort grattis till er.

Vi lyfter även fram våra juniorer Albin och Elias som kämpade på hela tävlingen i blötvädret, och lyckades ta hem en tredje placering i kväll, de lyckades bl.a. fånga en ål, som fick vila i keepnätet en liten stund innan den fick friheten åter.

Resultatsammanställningen finns nu inne på sidan.